Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهران زینلیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه خروجی سد زاینده‌رود با اتمام نوبت چهارم توزیع آب برای اراضی کشاورزی شرق اصفهان از امروز کاهش می‌یابد، تصریح کرد: هیچ ارتباطی بین توزیع آب برای کشاورزان شرق اصفهان و سفر احتمالی رئیس جمهوری به این استان وجود ندارد و با توجه به محدودیت منابع آبی، رهاسازی آب تنها برای نجات کشت کشاورزان انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: آب به میزان لازم و به ضرورت در حال رهاسازی است و پس از اتمام دوره توزیع آب، دریچه‌های سد در وقت مقرر بسته می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اصفهان با بیان اینکه خروجی سد از امروز کاهش می‌یابد، خاطرنشان کرد: مرحله پنجم توزیع آب برای کشت کشاورزی شرق و نیز نوبت دوم رهاسازی آب برای باغات غرب اصفهان در خرداد خواهد بود.

زینلیان اضافه کرد: قرار است طی ۲- سه نوبت آب برای باغات غرب اصفهان رهاسازی شود و در مجموع حدود ۱۰۰ میلیون مترمکعب به این منطقه اختصاص یابد.

پیش از این حسین وحیدا عضو هیئت مدیره نظام صنفی کشاورزان اصفهان با ابراز امیدواری نسبت به اینکه کشت غله شرق اصفهان تا ۱۵ خردادماه به ثمر برسد، درباره آخرین دوره تحویل حقابه کشاورزان شرق اصفهان، اظهار داشت: بعد از کاهش خروجی سد از ۲۶ اردیبهشت‌ماه زاینده‌رود در وقفه‌ای هفت‌روزه بسته می‌شود و سپس از سوم خردادماه تحویل حقابه ۱۰ روزه کشاورزان در نوبت پنجم انجام می‌شود که امیدواریم تا ۱۵ خردادماه کشت غله به نتیجه برسد.

وی افزود: البته آب به مدت ۱۰ روز در کانال‌های آبیاری کشاورزان نیست و محدودیت‌هایی وجود دارد.

به گفته عضو هیئت مدیره صنف کشاورزان اصفهان، کشت‌های صورت گرفته در شرق اصفهان مرغوب نیست و بخشی از اراضی شرق اصفهان چرای دام و بخشی دیگر دچار تنش شد، اما امیدواریم در نوبت پنجم تحویل حقابه کشت‌ها به ثمر برسد.

به گزارش مهر، خروجی سد زاینده رود به منظور توزیع مرحله چهارم آب برای کشت کشاورزان شرق اصفهان از بامداد ۱۶ اردیبهشت ماه افزایش یافت.

همچنین طی نوبت سوم توزیع آب برای کشت شرق اصفهان و نیز بنش اول برای باغات غرب این خطه به طور همزمان از شامگاه ۲۵ فروردین ماه افزایش یافت و تا پنجم اردیبهشت ماه جاری بود.

همچنین در نوبت دوم آبیاری اراضی کشاورزی شرق اصفهان خروجی سد زاینده رود از بامداد پنجم فروردین به مدت ۱۲ روز افزایش یافت. ۱۲ بهمن سال گذشته نیز به مدت ۱۲ روز آب از سد زاینده رود به سمت اراضی کشاورزی شرق اصفهان برای نوبت اول کشت پاییزه رها سازی شده بود و حدود ۳۰ درصد از اراضی این منطقه زیر کشت گندم و گلرنگ رفت.

تاکنون چهار نوبت ۱۰ تا ۱۲ روزه آب برای کشت شرق اصفهان رهاسازی شده است. پیش از این عضو هیئت مدیره صنف کشاورزان اصفهان در مصاحبه با این خبرگزاری گفته بود که با توجه به اینکه کشت امسال کشاورزان شرق عمدتاً گندم است از ابتدای فروردین نیاز به آبیاری دارد و اراضی شرق تا ۷۵ ام (نیمه خرداد) باید طی چند نوبت آب دریافت کنند تا محصول گندم آسیب نبیند.

کد خبر 5492113

منبع: مهر

کلیدواژه: سد زاینده رود اصفهان صنف کشاورزان اصفهان شرق اصفهان بوشهر کرمانشاه هدفمندی یارانه ها احتکار کالاهای اساسی ویروس کرونا آمار کرونا تنظیم بازار گرد و غبار آلودگی هوا خطبه های نماز جمعه مشهد خراسان رضوی ایلام توزیع آب سد زاینده رود کشاورزان شرق کشاورزی شرق آب برای کشت شرق اصفهان خروجی سد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۲۰۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت پل تاریخی زمان‌خان سامان مدیریت شود

عضو شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری، گفت: لازم است مرمت پل تاریخی زمان‌خان شهرستان سامان مدیریت شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامرضا چهلگردی در اجلاس شورای اسلامی استان، با اشاره به اینکه تمام سدهای کشور تحت نظارت شرکت منابع آب ایران مدیریت می‌شود، اظهار داشت: انتظار می‌رود مدیریت سد زاینده‌رود نیز در اختیار وزارت نیرو یا کارگروهی متشکل از دو استان قرار گیرد.

وی افزود: رهاسازی بی‌موقع آب سد زاینده‌رود و مرمت پل تاریخی زمان‌خان سامان باید بیش از پیش مدیریت شود، وضعیت سد زاینده‌رود در سطح بحرانی قرار دارد و رهاسازی آب بدون توجه به شرایط آتی، موجب بحران کم‌آبی در تابستان خواهد شد.

عضو شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه استان چهارمحال و بختیاری دومین استان خشک کشور است، گفت: بحران کم‌آبی در تابستان و در اوج گرمای تابستان، باعث خواهد شد وزارت نیرو اقدام به قطع برق و آب باغات حاشیه زاینده رود کند که این امر خسارت جبران‌ناپذیری به باغات شهرستان‌های سامان و بن وارد خواهد کرد.

چهلگردی با اشاره به لزوم مرکچمت پل تاریخی زمانخان شهرستان سامان، عنوان کرد: بازگشایی با دبی بسیار بالای آب زاینده‌رود یکی از دلایل ریزش پایه‌های پل تاریخی زمانخان است.

وی پیگیری رفع مشکل و اعطای مجوز و تعیین تکلیف ساخت پروژه خیری دی کلینیک شهرستان سامان را مورد تاکید قرار داد و گفت: با توجه به اعلام آمادگی خیر، همکاری مسئولین ذی‌ربط برای انجام پروژه از ضروریات است. رفع موانع در اداره کل نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس استان جهت انجام پروژه‌های خیری شهرستان سامان باید در دستور کار قرار گیرد. 

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • تغییر سیستم کشت مکانیزه در اراضی شور و کم بازده با کف‌کار غلات 
  • راه اندازی ۳۵ مرکز خرید گندم و کلزا در لرستان
  • توزیع 725 تن کود کشاورزی در ساری
  • خط انتقال آب جدید شهر زاینده‌رود بهره‌برداری شد
  • نشست چندباره خیابان‌های اصفهان/وقتی زمین زیر پای مردم سست می‌شود
  • مرمت پل تاریخی زمان‌خان سامان مدیریت شود
  • نشست زمین برای چهارمین بار در خیابان شهیدان کاظمی + عکس
  • افزایش دبی آب در شبکه آبیاری دشت قزوین
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • عقب نشینی ذخیره سد زاینده‌رود؛ ۳۹۶ میلیون مترمکعب آب آخرین موجودی